Christianshavns Balletskole starter på sin 33. sæson

Det er dejligt at vi igen kan give danseglæde til alle jer.

Vi fortsætter i vores dejlige lokaler, både i Den Norske Kirke (5 minutter fra Christianshavns Metro), og i Vanløse Kulturhus (1 minut fra Vanløse Metro).

På Christianshavns Balletskole fokuserer vi på gennem dansen at give vores elever en rig oplevelse og glæde ved at bevæge sig til musik.Desuden bruger vi vores mangeårige balleterfaringer som professionelle dansere og lærere til at målrette undervisningen mod god balletteknik og disciplin.

Hvis man som barn får dans og musik ind i hverdagen tror vi på at man får nogle styrker man kan bruge resten af livet.Som sædvanlig får eleverne rig mulighed for at optræde ved forskellige lejligheder.

Traditionen tro har vi Juleforestillingen i Vor Frelser Kirke anden søndag i advent, samt Store Balletskoledag på Det Kgl. Teater 2023. Derudover deltager eleverne i flere andre sammenhænge.

Ingen særlig påklædning er påkrævet til balletundervisningen – dog ingen bare fødder og børnene må helst ikke have løst hår. På fødderne enten balletsko eller sokker.

Skolens lærere

Nerea Barañano og Allan Nielsen:

Privat adresse (IKKE undervisnings-adresse!):
Svinget 4, st.th., 2300 København S
Tlf.nr.: 26 70 07 48

christianshavnsballetskole@gmail.com

Her finder du vores lokaler

Den Norske Kirke
Ved Mønten 9, København S


Vis stort kort

Vanløse Kulturhus
Frode Jakobsens Plads 4, 1. sal, Vanløse


Vis stort kort

Gregor Elbæk har designet hjemmesiden som han også vedligeholder. Udover at være far til Anna, som går på skolen, laver han også hjemmesider, er fotograf og har taget alle billederne til Christianshavns Balletskole i de sidste mange år.

Klik her hvis du har spørgsmål til hjemmesiden→